Workshops

FILMATELIER OP LOCATIE

  • Marriet werkt al jaren op scholen en bij Shootlab als filmer / begeleider met jongeren met autisme. Hiernaast ontwikkelde ze het afgelopen jaar 60+ workshops, vanuit het idee, je bent nooit te oud om te leren en uitdagingen aan te gaan.

Wanneer ik werk met kwetsbare jongeren of ouderen merk ik hoe mensen soms in problemen vast kunnen blijven zitten, soms negatieve denkpatronen ontwikkelen. Bewegen en sport helpt. Doen ook. Praten voor een camera en je verhaal vertellen. Samen film maken en op stap gaan.

Connectie maken met de buitenwereld is soms heel spannend, maar geeft ook voldoening, trots, een gevoel van erbij horen. Film maken werkt als een spiegel, Je ziet jezelf op een andere manier, je ontdekt kanten van jezelf die je nog niet eerder zag, je leert, ziet en ervaart.

De workshops van Filmblik zijn allemaal gericht op het samen maken van film en het ontwikkelen van creatieve talenten en persoonlijke skills. Workshops voor kwetsbare groepen in de samenleving en workshops voor organisaties in beweging. Filmblik verschuift patronen, daagt je uit en helpt bij het ontdekken van mogelijkheden en talenten. De workshops kunnen op maat gemaakt worden. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken, er is veel mogelijk!