Workshops tarieven

 • Zichtbaar voor de camera - 35+ ondernemers - 1 dag - per persoon 147,- (excl 21% btw)
  In deze 35+ ondernemersworkshop (voor 6 tot max 9 deelnemers) gaan we werken aan jouw zichtbaarheid, voor én achter de camera. Je maakt je eigen pitch en leert over jouw drijfveren. We werken aan presentatie-techniek, je leert filmen met camera of mobiel. En natuurlijk  doe je dat niet alleen, maar werk je samen met andere ondernemers, in kleine groepjes. De workshop is leerzaam, geeft je nieuwe inzichten, vertrouwen, en je gaat met een eerste film naar huis! Kan ook op locatie geboekt worden. Dagdeel-workshop ook mogelijk.
 • 60+ Filmatelier 8 lessen - per persoon €275,- (incl 21% btw)
  In het 60+ filmatelier leer je alles over film, storytelling, interviewen, de opname en montage. Je maakt je eigen film en gaat samen met andere cursisten de buurt in om een reportage te maken. Afwisselend sta je voor én achter de camera. De cursus duurt 8 lessen, een dagdeel, inclusief thee & koffie en natuurlijk een eindvoorstelling.  (Met subsidie van West Begroot worden in 2022 aangepaste tarieven gehanteerd)
 • Maak je eigen levensverhaal - 3 x dag - per persoon €297,- (incl 21% btw)
  In deze 3 daagse workshop leer je van alles over het vertellen van een verhaal, schript schrijven, cameratechniek, geluid en belichting. Je kiest een thema/levensverhaal waar je aan wilt werken. Je schrijft je eigen script, en maakt een draaiboek. Je leert de basis van filmen, interviewen en maakt samen opnames. Je leert de basis van montage zodat je je film zelf in elkaar kunt zetten. We werken in kleine groepjes zodat er voldoende aandacht is. Na afloop van de cursus organiseren we een voorstelling om alle filmproducties te bekijken.
 • Flying Reporters - per dagdeel € 375,- (excl 21% btw)
  De Flying Reporters is een cursus waarbij je wekelijks samen werkt aan een TV-Item. Je leert van alles over interviewen, camera hanteren, geluid. Hoe maak je nu een reportage? Wat is eigelijk een goed interview? Hoe belangrijk is geluid? Je werkt samen in een crew. Zo sta je achter de camera, ben je presentator, óf de regisseur. We werken toe naar een wekelijkse uitzending. Deze workshop is geschikt voor scholen, instellingen, organisaties, voor diverse doelgroepen. Kan éénmalig of als serie geboekt worden.