LEVENSVERHAAL

Je levensverhaal vertellen in film geeft je nieuwe inzichten en verdieping in je leven en dat van anderen. Samen met Filmblik reflecteer je op wat geweest is en daarmee ook op wat er gaat komen. Je draagt jouw boodschap samen met Filmblik over aan het publiek of aan bijvoorbeeld je familie en vrienden. Zaken die voor jou belangrijk zijn en die jij graag wilt vertellen, brengen we in beeld. Het vertellen van dit verhaal maakt vrij en sterk en je creëert een eigen tijdsbeeld waarin je gezien wordt.

Interview

In een interview van 2 uur laten we diverse thema’s van je leven de revue passeren. Voorafgaand aan dit interview bespreken we samen welke onderwerpen er aan bod komen. Er wordt een professionele filmopstelling gemaakt op locatie; dat kan in de huiskamer zijn of elders. Het interview wordt daarna mooi gemonteerd en eventueel aangevuld met persoonlijk fotomateriaal en muziek.

Op locatie

Naast het interview van 2 uur maakt Filmblik ook opnames op locatie. Samen bepalen we wat we in de film laten zien. Dat kunnen andere familieleden zijn, werk, een passie, een plek waar je graag komt, de plek waar je woont, jouw dagelijkse leven of juist een uitstapje de natuur in. De film wordt na afloop gemonteerd tot een levendig verhaal.

Dag op stap

Samen met Filmblik een dag op stap. Marriët haalt je op met de auto en samen met haar maak je een reis langs herinneringen. Een dag met interviews over jouw leven en stilstaan bij wat er is en wat er was. Ontroerende momenten, vrolijke ontmoetingen, verdrietige gebeurtenissen. Alles mag passeren. Praten, kijken, ontmoeten – een dag op stap met Filmblik is een heel waardevol avontuur. Het verhaal van de dag wordt gemonteerd tot een persoonlijk filmportret.