Wat zeggen anderen over Filmblik Media?

Met Marriet heb je een kundige en betrouwbare stuurvrouw aan boord voor jouw filmische reis. Op locatie of aan de telefoon, Marriet denkt met je mee, ziet een hobbel als een uitdaging en kan in heldere taal de opties uitleggen. Zodat jij goed onderbouwd besluit hoe de film eruit zal zien.

Het werken met Marriet was duidelijk en prettig. Er stond geen druk tijdens het filmen. Ik ben erg tevreden over de film die uiteindelijk de bedoelde juiste snaar raakte.

Samen met Marriet hebben we in 2019 een korte film gemaakt over ‘Arie, de Libanon-veteraan’, die al 40 jaar last had van ptss en die veel baat heeft gehad bij de paardencoaching. Het was fijn om met Marriet samen te werken; door de expertise die ze heeft en het geduld om alles goed uit te leggen, is er een mooie film uit gekomen.

Marriet ging mee het land op om het ritsen van de hyacinten in beeld te brengen. Tijdens de zogenaamde prikweek volgde Marriet de verschillende prikploegen. Ondanks de tegenvallende financiële middelen bleef Mariet vol energie en ging ze voor het resultaat. Daar werd ik zelf ook steeds enthousiaster door. Het resultaat, een prachtige film met een verhaal over de historie van de Bloementalen Limmen, is aan de bevolking van Limmen vertoond. Mariet, ik kijk met genoegen terug op die periode.

Marriet Haverkamp werkt ruim vijftien jaar voor Hakuna Matata science & media en we zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en de resultaten. Marriet is een vakvrouw met een eigen visie op elk project. Haar inbreng is altijd constructief en creatief: ze denkt vanuit mogelijkheden. Samenwerken met haar is een feestje: ze is flexibel, nauwkeurig en werkt vanuit empathie voor degenen die ze in beeld brengt. Ze is goed in teamwork, maar ook als zelfstandig filmmaker kun je haar op elke klus afsturen.

Er was altijd een goede communicatie en korte lijntjes. Marriët denkt heel goed mee en geeft tegelijkertijd ook aan wat wel en niet haalbaar is. Dat noem ik professioneel. We hebben heel veel heel prettig samen gewerkt.

De afgelopen jaren heeft Ngenious regelmatig met grote tevredenheid met Filmblik samengewerkt. Kenmerkend aan Filmblik is de flexibiliteit, het proactief meedenken en de persoonlijke benadering. Filmblik kent als geen ander de kracht van film in organisatieverandertrajecten. Ngenious beveelt de samenwerking met Filmblik van harte aan.