Portretten:  Levensverhaal

 • Interview op locatie
  Vanaf 650,-
  Op een door jou gekozen locatie wordt een sfeervolle studiosetting gemaakt. In 2 uur tijd nemen we diverse fases óf thema’s van je leven door. In een voorgesprek spreken we de details samen door. Het interview wordt gemonteerd tot een 30 minuten film. De film wordt aangevuld met door u aangeleverd foto- en/of filmmateriaal.
 • Interview én sfeer op locatie
  Vanaf 850,-
  Op een door jou gekozen locatie maken we een sfeervolle studiosetting. In 2 uur tijd bespreken  we de thema’s van je leven. Naast het interview worden er extra opnames (2uur) gemaakt van bv. je thuissituatie, natuur, of activiteit. We kunnen ter plekke kijken wat passend is. In het voorgesprek spreken we de opnames door. Het interview en de sfeerbeelden worden gemonteerd tot een levendige film van 30 minuten, aangevuldt met fotomateriaal.
 • Dag op stap
  Vanaf 1350,-
  Een reis langs herinneringen, plekken en ontmoetingen. Een terugblik. FilmBlik komt je ophalen met de auto en gaat met jou een hele dag op stap. Tijdens de rit wordt je geïnterviewd over jou leven. Samen met FilmBlik bepaal je de route en de plaatsen die je wilt bezoeken of de mensen die je wilt ontmoeten.  Wellicht heb je een ander idee wat je al heel lang wilt? Deze avontuurlijke reis wordt gemonteerd tot een rakend ‘on the road’ levensportret van ruim 30 minuten.

Portretten:  afscheidsfilm

 • Afscheids-fotocollage
  Vanaf 325,-
  Voor een afscheidsceremonie maakt FilmBlik een korte film (10 a 20 minuten) bestaande uit door jou aangeleverde foto’s en/of filmmateriaal. De foto’s worden gerangschikt, en geven een mooie schets van het leven van de overledenene. De film wordt aangevuld met door jou uitgekozen muzieknummers. Samen kijken we of het eindresultaat passend is.
 • Afscheidsfilm (kort)
  Vanaf 695,-
  Voor een afscheidsceremonie óf afscheidsmoment maakt FilmBlik een korte film (20 min) van door jou aangeleverd foto- en/of filmmateriaal.  Jij geeft aan welke muziek je in de film wilt hebben en bepaalt de toon van de film. De film krijgt een titel en eind-titel. Extra optie is een interview-opname op locatie. Samen kijken we of het eindresultaat passend  is.
 • Afscheidsfilm (lang)
  Vanaf 975,-
  Voor een afscheidsceremonie óf elk ander afscheidsmoment maakt FilmBlik een levendig afscheidsportret van 20 tot 30 minuten, bestaand uit diverse interviews en sfeerbeelden op locatie, aangevuldt met fotomateriaal. Je kiest je favoriete muzieknummers en een passende titel. Samen kijken we naar de toon en opbouw van de film. Het eindresultaat krijg je op stick en in een mooie verpakking aangeleverd.