Leven met dementie, fragment 1

In deze film staat het thema centraal; hoe bereidt je je voor op de laatste levensfase, wanneer dementie al aanwezig is of kan gaan komen? In dit fragment spreken we met een ouder echtpaar, waarvan de vrouw de eerste verschijnselen van Alzheimer heeft.
In opdr van VUmc, 2014

Leven met dementie, fragment 2

Interview met Nellly Noordervliet, over haar schoonmoeder die Alzheimer had. Ze vertelt openhartig over de laatste periode, waarin de familie beslissingen moest nemen over de verzorging en behandeling. Was de familie goed genoeg voorbereidt?
In opdr van VUmc, 2014

Leven met een stoma

6 delige serie over leven met een stoma. Elke aflevering behandelt een ander thema, zoals; eenzaamheid, sexualiteit, sport en vitaliteit, en stoma-materialen. Patienten vertellen openhartig voor de camera.
In opdr van de Ned. Stomavereniging, 2013

COGNOW

Cognow is een portret over mensen met beginnende dementie. Voor
deze groep is er het cognow apparaat ontwikkeld, een speciale computer wat hen ondersteunt bij 'gewone' dagelijkse handelingen
I.s.m. Hakuna Matata en Ventevogel Mediaconcepten
In opdr van VU Medisch Centrum, 2010

Nano Podium

In een serie van 10 korte films wordt Nano bekeken vanuit allerlei
verschillende invalshoeken. Nano in voedsel, medicijnen, zonnecellen...
Jongeren gaan op pad, en ontdekken de wonderlijke wereld van Nano.
In opdr van NANO Podium, 2010

Vedermethode

De Vedermethode is een theatrale methode die wordt toegepast op ouderen met dementie. Door spel, zang, gedicht en aanraking wordt de herinnering van ouderen gestimuleerd. Maar ook blijdschap en het gevoel van samenzijn.
In opdr van TheaterVeder, 2011

KWF portretten

Een serie portretten waarbij patienten met kanker gevolgd worden in diverse stadia van hun ziekte. In het AMC en in hun thuissituatie. Wat onderga en ervaar je als patient? Voor meer info, kijk op videodagboek KWFI.s.m. Hakuna Matata sciense & media.
In opdr van KWF kankerbestrijding, 2010

Stappenplan

Een film over een kortdurend pschychogisch behandelplan bestaande uit 8 stappen. In de film worden twee behandelingen gevolgd. De film is onderdeel van een boekpresentatie over deze methode.
In opdr van Uitgeverij Boom, 2010