RYLA 2015, Youth Leadership

Jonge aankomende leiders gaan gedurende een weekend aan de slag met maatschappelijke actuele thema's en zoeken naar innovatieve oplossingen. 'Uit de illusie van beheersing naar aandacht, verbinding en betrokkenheid. FilmBlik doet verslag.
In opdr van Rotary Heiloo, 2015

Een organisatie in ontwikkeling

Brandweer Haaglanden reorganiseert. De verandering van deze organisatie heeft impact op alle medewerkers. FilmBlik volgt ploeg C tijdens de laatste dienst van het rooster... Hoe gaat het personeel om met deze veranderingen en hoe zien zij de toekomst?
In opdr van Brandweer Haaglanden 2014

Dé teamdag die morgen anders laat zijn

FilmBlik werkt samen met trainers die zich richten op het duurzaam verbeteren van prestaties van mensen en organisaties. Als onderdeel van een training zet FilmBlik camera en film in als krachtig interventiemiddel bij teambuildingsdagen, trainingen en verandertrajecten.

FilmWorkshop; deelnemers aan het woord

Deelnemers van een teamdag georganiseerd door de RaboBank Nederland, geven hun mening op de filmworkshop binnen de training.
Hoe is het om met film te werken als onderdeel van een teambuildingsdag? Wat is het effect en welke resultaten geeft het?

Diversiteit in leiderschap (fragment)

Een documentair portret over een groep leidinggevenden van het politiecorps Amsterdam. Ze volgen de leergang DIL; hoe kijk je naar leiderschap, en hoe geef jij leiding? Vanuit 'verbinding' leiding geven,
is dat mogelijk binnen de heersende cultuur van het corps?
In opdr van Politie Amstelland, 2011

TBV Wonen, samen verantwoordelijk

Een portret over een woningbouwcoörperatie in verandering. Een film over de identiteit van de organisatie. Hoe is de organisatie veranderd, wat doet dat met medewerkers?
In opdr van TBV Wonen Tilburg, 2012

DMB in Beeld

Presentatiefilm voor de Dienst Milieu & Bouwtoezicht A'dam
De film belicht diverse grootse bouwprojecten. De Noord-Zuidlijn was een lastig project, maar er gaat ook veel goed binnen de dienst. Een film voor medewerkers over de SUCCESSEN binnen de Dienst.
In opdr van Gemeente Amsterdam, 2009

MITEX

Een korte moodfilm voor de branche-organisatie voor ondernemers in mode, wonen, schoenen en sport. Onderdeel van campagne ter verbetering van de sfeer en imago van de winkels.
In opdr van CBW-Mitex Doorn, 2010